سلام دوستان من امید وارم حالتون خوب باشه داشتم توی google میگشتم که این عکس ها رو دیدم که مال کسانی که به کراک مبتلا شده اند دیدم گفتم واسه شما هم به زارم تا شاید با اشنای بیشتر دیگر به دنبال این بیماری چندش اور دیگر کسی نرود
تصاویر آثار مخرب کراک!!! (+16)
کراک (Crack) چیست ؟
قدمه:
کرک (Crack) که گاهی راک (Rock) نیز نامیده میشود، ماده ای محرک است که از تصفیه کوکائین به دست می آید و به اشکال مختلف تدخین (استنشاق دود) میشود.
اما کراکی که در ایران رایج است از مشتقات هروئین است و در صورتی که بصورت علمی تولید شود از تصفیه هروئین به دست می آید .
کراک مادهای بیبو است، مصرف آن راحت است و با یک فندک در هر جایی که باشی میتوانی مصرف کنی؛ درست برخلاف مصرف تریاک و یا هروئین است
کراک موجود در بازار ایران:
کراک جدیدترین ماده مصرفی بین معتادان ایران است. این ماده شیمیایی خشک که در ترکیب آن به جای کوکائین و هروئین از قرصهای فاسد استفاده می شود.
این ماده به سبب اینکه فاقد هر گونه بوی نامطبوع و خاص بوده مصرف را راحت کرده و موجب شده روند گرایش افراد به این ماده افزایش یابد.
جالب است که بدانید تنها سه بار مصرف مقدار بسیار اندکی از کرک موجود در بازار ایران ، اعتیاد به آن را حتمی خواهد کرد و پس از این زمان بسیار کوتاه، شخص را به شدت به خود نیازمند و وابسته میکند.
در حال حاضر کراک در بین گروهی از جوانان ایران شایع شده و به دومین ماده مصرفی معتادان تبدیل شده است. متأسفانه این شیوع بالا به دلیل تفکر اشتباهی است که در بین جوانان به وجود آمده است . در بین جوانان، این ماده به صورت مادهای کمخطر با میزان نشئگی بالا معرفی شده و ۹۵درصد از مصرفکنندگان، آن را به اسم روانگردان میشناسند اما پس از شروع به مصرف، مشخص میشود که کراک مادهای بسیار اعتیادآور است
کراک ایرانی خطرناک تر از کراک خارجی !
کراک اصل نوعی از مواد مخدر است از الکالوئیدهای دسته کوکائین، انرژی زا و شادی آور است و هیچگونه اعتیادی را در فرد مصرف کننده ایجاد نمی کند، ولی موادی که با نام کراک در ایران توزیع میشود کراک اصل نیست ، بلکه هروئین غلیظ شده است که توسط مافیای روسیه تولید و درایران پخش میشود .
در ایران کراک در آزمایشگاههای مخفی و خانگی با فشردهکردن هروئین بدون در نظر گرفتن هر گونه استانداری انجام می شود و هر آزمایشگاهی بسته به نوع امکانات و سلیقه تولیدکننده متفاوت است و همین موضوع، وضعیت بازار کراک و مصرف آن را آشفتهتر کرده است.
در برخی موارد نیز از ضایعاتی که نمی توان از آن هروئین خالص بدست آورد کراک تولید میشود ، این کراک یکی از قویترین مواد مخدر محسوب شده و بشدت اعتیاد ایجاد میکند بطوریکه طی یکماه اول مصرف دائم از آن مقدار مصرف به ۳ یا ۴ برابر روز اول مصرف رسیده و تعداد دفعات مصرف روزانه به ۱۰ بار در روز (تقریبا ً هر ۲ ساعت یکبار) میرسد .
کراک بسیار کوچک است؛ از نخود کوچکتر. بهاندازه یک عدس حتی یک دانه ماش را به نوک سنجاق میچسبانند و همین اندازه میتواند بارها با یک سنجاق داغ دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
هرچند کوکائین زمانی به عنوان ماده مخدر طبقه ممتاز شهرت داشت، اما اعتیاد به کرک محدود به یک گروه سنی یا شرایط اجتماعی یا اقتصادی خاص نیست و ارزان بودن و در دسترس بودن آن، کراک را همگانی کرده است و اعتیاد به کراک در بسیاری از کشورهای صنعتی شده اعتیاد به کراک نه تنها از سنین مدرسه، که از هنگام تولد و توسط مادران معتاد، آغاز میشود!
این ماده مخدر صنعتی بدلیل نداشتن بو و سهولت استفاده نسبت به سایر مواد مخدر باعث جذب مصرف کنندگان سایر مواد مانند تریاک گردیده است چرا که مصرف کراک به قدری آسان است که فرد در مدت ۵ دقیقه حتی در دستشوئی و با استفاده از فندک و نی یا لوله و سنجاق می تواند آنرا مصرف کند.
تقریبا هرگونه حالت تحرک و نشاط روحی و جسمی که توسط مواد اعتیاد آور ایجاد شود، با حس بیحالی و لختی همراه خواهد بود و هر چقدر مقدار به اصطلاح “پرواز” شادمانه حاصل از این سوء مصرف، بالاتر باشد، “سقوط” و احساس خماری و افسردگی پس از آن شدیدتر و طولانی تر خواهد بود.
اعتیاد از همین جا آغاز میشود زیرا نیاز به فرار از این حالت ناگوار، موجب مصرف مجدد کرک شده و پس از برطرف شدن تاثیر اولیه کرک، حالت افسردگی باز میگردد…و این چرخه همچنان ادامه میابد.
دوباره این مطلب را تکرار می کنیم تنها سه بار مصرف مقدار بسیار اندکی از کرک موجود در بازار ایران ، اعتیاد به آن را حتمی خواهد کرد و پس از این زمان بسیار کوتاه، شخص را به شدت به خود نیازمند و وابسته میکند
مرگ ناگهانی معتادان کراک
هر چند اثرات کوتاهمدت کراک مشابه آمفتامین است و در مدت زمان کوتاهتری فرد احساس چابکی و سرخوشی مفرط میکند اما پس از آن منجر به بروز عوارض جسمانی و حتی مرگ مصرفکننده میشود. دکتر جلالی فوق تخصص سمشناسی درباره عوارض کراک به میگوید: کراک نوعی مواد از الکائیدهای دسته کوکائین است که اصل آن انرژیزا و شادیآور است.
اعتیاد به کراک در کشورهای صنعتی محدود به یک گروه سنی با شرایط اجتماعی یا اقتصادی خاص نیست و ارزان بودن و در دسترس بودن این موادمخدر را همگانی کرده است. البته در ایران بیشتر گروه سنی ۱۷ تا ۲۵ سال به آن گرایش دارند. کراک مادهای است که خوشی و نشئگی آن چند ماه بیشتر طول نمیکشد و بعد از مدت کوتاهی خوشحالی روز اول را به مصرفکننده نمیدهد و فرد برای به دست آوردن خوشی روز اول مصرف خود را زیاد میکند بهطوری که در ماه سوم و چهارم هر دو ساعت یکبار اقدام به مصرف کراک میکند.
تزریق کراک آخرین مرحله برای کسب خوشی بیشتر است که عوارض جسمانی و روانی جبرانناپذیری برای معتاد به همراه دارد. تزریق به شدت مغز، کبد و قلب را تحتتاثیر قرار داده و موجب التهاب این اعضا میشود. تحتتاثیر عوارض منفی کراک تمام اجزایی که در تماس مستقیم با دود کراک هستند ذرهذره نابود شده و میپوسند.
اجزای داخلی بدن عفونت میکند و در برخی موارد دیده شده مصرفکنندگانی که به مدت طولانی از این ماده استفاده میکنند، میزان عفونت به اندازهای است که اجزای بدن از هم جدا میشوند، یعنی گوشت زیر پوست دچار عفونت شده و به اصطلاح «کرم» میزند.
محرومیت چند هفتهای یا چندماهه یک معتاد کراک از این ماده او را نمیکشد بلکه استفاده مجدد پس از یک دوره زمانی، موجب مرگ معتاد میشود چرا که با ایجاد مسمومیت تعداد تنفسها را کاهش داده و خواب معتاد را عمیقتر میکند و در اکثر اوقات شاهدیم که این افراد حین مصرف در خرابهها و دستشوییهای اماکن عمومی میمیرند.
ترک کراک تنها بهوسیله روش سمزدایی فوقسریع URD میسر است و روشهای دیگر ترک کراک از قبیل استفاده از دارو و قرصهای ترک در این مورد چندان تاثیرگذار نیستند.
علیرضااااااااااااااااااااااا





اینا چی بودن؟اصلا این عکسا سن ندارن
واااااااااااااااااااااااااااااااای
خواهرم!
من تحملم زیاده
طفلک خواهرم